Hajime Toernooi

Wat is een Hajime toernooi?

Een Hajime toernooi is een onderling judotoernooitje dat speciaal bedoeld is voor de beginnende judoka vanaf 5 jaar.
Het toernooi is bedoeld om de judoka’s op een leuke en gezellige manier bekend te laten worden met de judoregels en het judospel.
Gedurende dit toernooi zullen judoka’s vanuit Waalwijk, Raamsdonk, Sprang-Capelle, Drunen en Kaatsheuvel tegen elkaar judoën voor punten.
Bij elke 40 punten krijgen de judoka’s een vaantje en kunnen vervolgens doorgaan voor de medailles en beker.

Wanneer vindt het Hajime toernooi plaats?

Het toernooi vindt elke maand plaats, alternerend tussen de locaties in Waalwijk en Raamsdonkveer

De data voor aankomende Hajime toernooien: Schrijf je nu direct in!

29 september – Asahi
27 oktober – Nintai
24 november – Asahi

26 januari – Nintai
23 februari – Asahi
23 Maart – Nintai
11 mei – Asahi
1 juni – Super Hajime Asahi

Hoelaat?

Judoka’s tot en met 8 jaar    13:00-15:00
Judoka’s vanaf 9 jaar            15:30-17:30

Helpen als vrijwilliger?

Om het toernooi draaiende te houden, zijn vrijwilligers natuurlijk van harte welkom. Ben je een ouder die tijdens het toernooi graag zou willen helpen, door bijvoorbeeld achter de tafel te zitten?
Laat dit dan graag weten!

Heb je nog vragen? Neem contact op!

Laureen de Bever
Judoleraar Eerste Judoclub Kaatsheuvel