Kennis maken met judo bij Eerste Judoclub Kaatsheuvel

Op vrijdag 7 oktober start Eerste Judoclub Kaatsheuvel met een serie van drie kennismakingslessen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen van 5 t/m 7 jaar vrijblijvend kennismaken met de mooie sport judo en met de vereniging.

Eerste Judoclub Kaatsheuvel is een vereniging waar ervaren docenten en assistenten met veel plezier en aandacht judo en jiu-jitsu lessen verzorgen voor jong en oud. Naast deze lessen worden veel extra activiteiten georganiseerd voor de leden, zoals een jaarlijkse clubdag, kamp en budovierdaagse. Dit doen we al bijna 60 jaar.

Tijdens de lessen staan plezier, sportiviteit en respect voor elkaar centraal. De kinderen leren op een speelse manier de verschillende technieken die horen bij judo en/of jiu-jitsu. Een belangrijk onderdeel van iedere les is het leren vallen, Een vaardigheid die heel belangrijk is op de mat, maar ook daarbuiten erg handig kan zijn.

Als het je leuk lijkt om aan de kennismakingslessen deel te nemen vul dan hier je gegevens in. Ook voor oudere kinderen en volwassenen bieden wij voldoende mogelijkheden om kennis te maken met judo en jiu-jitsu.