Kennis maken met judo en jiu-jitsu bij Eerste Judoclub Kaatsheuvel

Begin oktober start Eerste Judoclub Kaatsheuvel met een serie van drie kennismakingslessen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen van 5 t/m 7 jaar vrijblijvend kennismaken met de mooie sport judo en met de vereniging. Kennismaken met jiu-jitsu kan vanaf 8 jaar.

Eerste Judoclub Kaatsheuvel is een vereniging waar gediplomeerde docenten en assistenten met veel plezier en aandacht judo en jiu-jitsu lessen verzorgen voor jong en oud. Naast deze lessen worden veel extra activiteiten georganiseerd voor de leden, zoals een jaarlijkse clubdag, kamp en budovierdaagse. Dit doen we al 55 jaar.

Tijdens de lessen staan plezier, sportiviteit en respect voor elkaar centraal. De kinderen leren op een speelse manier de verschillende technieken die horen bij judo en/of jiu-jitsu. Een belangrijk onderdeel van iedere les is het leren vallen, Een vaardigheid die heel belangrijk is op de mat, maar ook daarbuiten erg handig kan zijn.

Ook voor oudere kinderen en volwassenen bieden wij voldoende mogelijkheden om kennis te maken met judo en jiu-jitsu.

Klik hier om je in te schrijven voor de kennismakingslessen.