Kennismakingscursus jiujitsu voor volwassenen

Binnenkort start Eerste Judoclub Kaatsheuvel met een kennismakingscursus jiujitsu voor volwassenen. Wil jij kennismaken met deze traditionele Japanse krijgskunst? Lees dan snel verder.

Wat is jiujitsu
Jiujitsu is een Japanse zelfverdedigingssport. Je traint je lichaam en geest. Hoe? Door te leren hoe je een aanval herkent en pareert. Niet op een vast omschreven manier, maar door te anticiperen op de aanval. En door een van de vele mogelijke verdedigingstechnieken toe te passen. Dat vergroot de fysieke en mentale weerbaarheid. Van iedereen.

Over de cursus
De cursus bestaat uit 10 lessen van een uur, gevolgd door een examen voor gele band. Tijdens de lessen maak je kennis met de basis van het jiujitsu. Je leert hoe je kunt verdedigen tegen verschillende aanvallen, maar je leert ook hoe je op een veilige manier kunt vallen. Dit allemaal op een laagdrempelige manier, onder leiding van een bevoegde jiujitsuleraar.

Voor wie:
De cursus is bedoeld voor beginners, maar ook herintreders en (ervaren) judoka’s zijn van harte welkom. En natuurlijk is de cursus uitermate geschikt voor ouders die ook wel eens willen ervaren wat de kinderen elke week op de mat doen.

Wanneer:
De lessen zijn op woensdagavond van 21.00 tot 22.00 uur en starten op 1 maart (bij voldoende aanmelding).

Wat kost het:
De kosten bedragen €35,00 voor de lessen inclusief het examen.

Inschrijven
Ben je enthousisast geworden? Schrijf je in via info@judoclub-kaatsheuvel.nl of gebruik het contactformulier op deze website.
Heb je vragen? Dan kun je die ook stellen via info@judoclub-kaatsheuvel.nl

Tot snel op de mat.