Inschrijving Eerste Judoclub Kaatsheuvel-Kamp geopend

Dit voorjaar is het weer tijd voor het Eerste Judoclub Kaatsheuvel-kamp. We gaan dan gezellig met z’n allen naar kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt (http://www.runsvoort.nl). Het programma houden we nog een beetje geheim, maar in de buurt van de kampeerboerderij zijn veel bossen waar we spelletjes kunnen doen. Daarnaast heeft het kampadres een groot sportveld waar we ook allerlei leuke activiteiten kunnen doen. 

Het is de bedoeling dat we twee nachten verblijven in de kampeerboerderij. Hieronder vind je alle praktische informatie.

Wanneer

Vrijdag 6 april vertrekken we na schooltijd naar het kampadres. Op zondag 8 april zijn we voor het avondeten weer terug bij de dojo (Sportzaal de westkant).

Wat kost het

De kosten voor dit weekend zijn €35,00 per persoon.

Voor wie

Het kamp is bedoeld voor alle judoka’s/jiu-jitsuka’s die geboren zijn in 2002 t/m 2009.

De jongere judoka’s/jiu-jitsuka’s worden uitgenodigd om 1 dag te komen. Daar wordt nog een aparte uitnodiging voor verstuurd.

Vragen

We willen graag dat iedereen mee op kamp gaat en  we snappen best dat sommige judoka’s (en ouders) het erg spannend vinden. Om onduidelijkheden te voorkomen en eventuele problemen op te lossen willen we iedereen uitnodigen om alle vragen te stellen die je hebt. Dat kan via e-mail, maar natuurlijk ook altijd tijdens de les.

Dus heb je twijfels of zijn er onduidelijkheden kom langs! Wat ons betreft is alles bespreekbaar.

Inschrijven

Als je mee wilt op kamp schrijf je dan voor 27 januari in.

Inschrijven kan via de volgende link: https://judoclub-kaatsheuvel.nl/inschrijven-kamp-2018/

Als alle inschrijvingen binnen zijn volgt er voor de deelnemers verdere informatie.